Terminale ACCESOR
 
Terminale 3M
 
Terminale Raychem
Terminale omologate Enel
 
Terminale debrosabile (adaptori)
 
     
Terminale 1kV
 

Cablul
Terminalul este destinat cablurilor cu izolaţie HI sau SE cu 3, sau 4 conductoare, cu sau fără armătură.
De exemplu: ACYY, ACYAbY, CYY, CYAbY, CHPAbI, ACHPAbI, HKBA, NAKBA.

Construcţia terminalului pentru cabluri cu izolaţie SE
Zona de ramificare este etanşată cu un tub cu ramificaţii termoretractabil, acoperit la interior cu adeziv care se instalează peste conductoare şi pe capătul mantalei exterioare a cablului.
Etanşarea dintre papuc şi izolaţia conductorului este realizată tot cu un tub termoretractabil.
Toate materialele sunt rezistente la radiaţiile UV şi la intemperii. Legătura de împământare fără sudură, cuprinzând un arc-rolă şi conductorul de legare la pământ, este livrată în seturile de terminal pentru cabluri armate. În cazul în care se doreşte protejarea conductoarelor impotriva radiaţiilor UV, este necesară comandarea separat a unui tub izolator EN-CGPT. Toate terminalele pot fi comandate ca seturi complete sau ca părţi componente.
Seturile cu codul de produs completat cu L12 conţin papuci mecanici cu gaura pentru şurub M12 sau cu gaura pentru şurub M16 pentru cod L16.

Construcţia terminalului pentru cabluri cu izolaţie HI
Conductoarele sunt acoperite cu un tub rezistent la ulei, radiaţii UV şi intemperii.
Conductoarele cablului pot fi tăiate la lungimea cerută de necesităţile de montaj. Un tub cu ramificaţii precum şi celelalte tuburi termoretractabile protejează cablul de umezeala care ar putea intra pe la capătul mantalei metalice sau pe la capătul conductoarelor. Legătura de împământare fără sudură pentru cablurile cu 3,5 sau 4 conductoare, cuprinzând un arc-rolă şi conductorul flexibil de legare la pământ, poate fi comandată separat. Toate terminalele pot fi comandate ca seturi complete sau ca părţi componente. Setul include materiale suplimentare pentru pregătirea cablului.
Seturile cu codul de produs completat cu L12 conţin papuci mecanici cu gaura pentru şurub M12 sau cu gaura pentru şurub M16 pentru cod L16 (nota: papucii cu gaura pentru surub M16 nu sint disponibili pentru sectiunile 25 – 50 mm²).
Pentru cabluri cu 3 conductoare Terminalul conţine suplimentar un sistem de conectare al neutrului, fără sudură, pentru ecranul din aluminiu, formată din cleme din oţel inoxidabil, şufă de împământare şi papuc mecanic.

vezi detalii pdf
 
               


Toate drepturile rezervate Accesor SRL 2017.