Role de tragere
Ghidaje pentru guri de canal
Palnii ghidare cablu
     
Inapoi la "Dispozitive tras cabluri"
     
Role de tragere
 

Dispozitive pentru ghidare cablu.
Cablurile de energie si de telecomunicatie sunt adesea montate in santuri deschise. Infrastructura rutiera si conditiile solului trebuie adesea luate in calcul, fapt care duce la formarea de trasee de cablu cu multe curbe. Sub actiunea greutatii si a fortei de tragere apar tensiuni mari in cablu mai ales daca acesta nu trece cu usurinta prin traseu. Din acest motiv este nevoie sa se foloseasca dispozitive specializate iar Katimex ofera o gama larga de role de sisteme de ghidare si siguranta. Rolele de tragere si de ghidare de la Katimex sunt confectionate din dintr-un aliaj de aluminiu rezistent la abraziune. Sunt folositi rulmenti capsulati rezistenti la praf si mizerie care nu necesita mentenanta. Cadrul este robust si construit din otel galvanizat fiind garantat timp indelungat in cele mai grele conditii de exploatare.

     
     

Role de tragere
Multumita constructiei compacte este suficient spatiu sub rola pentru cablurile deja trase si sunt foarte stabile datorita centrului jos de greutate.Santul adanc din rola le confera un plus de stabilitate pe timpul tragerii.
Role de otel rezistenta la abraziune pe cadru de otel galvanizat cu rulmenti capsulati si cu garda mare la sol dimensiuni: 300 mm x 240 mm x 250 mm.

 
 
diametru max. cablu greutate art. - no.
160 mm 4.0kg 105061
 
   
   
   

Role de colt
Ghideaza cablul cu usurinta in jurul fiecarei curbe iar frecarea este minimizata chiar atunci cand este vorba de cabluri grele. Forta de tragere este mult redusa si se pot folosi winch-uri de puteri mai mici.

 
 
diametru max. cablu greutate art. - no.
140 mm 10.4kg 105051
 
   
   
               


Toate drepturile rezervate Accesor SRL 2017.